Wie ben ik

Sylvia van Bommel-Vissers, geboren en getogen Deurnese. Koken en lekker eten was altijd al een passie. Na mijn horeca gerichte opleiding MBO-CD ben ik een andere kant op gegaan en in de detailhandel terecht gekomen. Met veel plezier heb ik eerst bijna 23 jaar bij Combifoto Dom Melskens gewerkt, daarna nog enkele jaren in dienst van Boerenbond Deurne. Eerst bij Praxis en later in de winkel “Bij ONS” een geweldig leuke winkel en webshop met plattelands cadeau-artikelen en streekproducten.

Sinds 2016 ben ik eindelijk gaan doen wat ik altijd al gewild heb… koken voor iedereen die zich graag laat verwennen met een gezonde en lekkere (maaltijd)soep.

 

Over SOEPlesse...

SOEPlesse is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het bereiden van ambachtelijke soepen. Het is ontstaan uit passie voor koken en lekker eten. De soep wordt in onze speciale keuken bereid en geportioneerd.

 

'We werken vooral lokaal en met producten van bedrijven uit de streek. Alles vers en dat proef je!!'

 

Mijn passie en motivatie is mensen te laten genieten van ouderwets lekkere soep maar we leveren natuurlijk ook verrassende meer exotische soepcreaties… voor elk wat wils! Het concept met vers gemaakte soep is helemaal nieuw en we willen hiermee inspelen op de behoefte van mensen om gezonder en verantwoorder te eten, met het gemak van kant en klaar!

wie ben ik 2019

inschrijven mailing